Logo
01/10/2020

Yellow Bird heeft het voornemen Kükenbrüterei Heijmer GmbH & Co. KG over te nemen

De families Destrooper, Vervaeke en Moonen, verenigd in Yellow Bird BV, het moederbedrijf van Kuikenbroederij van Hulst, hebben het voornemen om Kükenbrüterei Heijmer GmbH & Co. KG over te nemen. Deze overname past in de strategie om in alle landen waarin de groep actief is, ook fysiek aanwezig te zijn.


26/06/2020

Heeft u de nieuwe uitstraling op de vrachtwagens van Kuikenbroederij van Hulst al gezien?

Vanaf eind juni rijden de eerste wagen met de nieuwe uitstraling van Kuikenbroederij van Hulst rond. Medio augustus wordt de derde en laatste combinatie in deze nieuwe uitstraling afgeleverd.


05/05/2020

Cees Horrevorts 25 jaar in dienst

Afgelopen week heeft Cees Horrevorts zijn 25 jarig dienstverband gevierd. Cees is zijn carrière gestart als verkoper bij van Hulst. In 2008 is Cees directeur geworden van kuikenbroederij van Hulst en heeft hij van Hulst verder op de kaart gezet. Namens het medewerkers en directie, de klanten en het bestuur willen wij Cees van harte feliciteren met dit prachtige werkjubileum en bedanken wij Cees voor zijn tomeloze inzet afgelopen jaren. Wij hopen dat Cees nog lang bij ons mag blijven en wensen hem nog veel werkplezier bij kuikenbroederij van Hulst.


31/12/2019

NestBorn: innovatie & ondernemen - artikel in Pluimveekrant

Onze doelstelling is alle boeren ervan te overtuigen dat NestBorn veel meer is dan enkel een juist antwoord voor vroege voeding. Er zijn nog bijkomende voordelen op vlak van dierenwelzijn, maar ook betere jaaropbrengsten per vierkante meter kunnen ermee worden gerealiseerd. Duurzaamheid voor iedereen!


18/10/2019

Heeft u hem al zien rijden?

Sinds enkele weken vervoeren wij onze NestBorn-machine door middel van deze prachtige aanhangwagen.


03/10/2019

Praktijkbezoek Josset & Goasduff

In september is het team opfok & vermeerdering op bezoek geweest bij broeierij Josset en broeierij Goasduff (BD France).