Logo
03/05/2022

Bedankt Cees!

Na een dienstverband van 27 jaar heeft Cees Horrevorts (voormalig directeur van Kuikenbroederij van Hulst) zijn actieve carrière bij van Hulst per 1 mei beeindigd.


17/03/2021

Kansen en aandachtspunten van NestBorn - Pluimveekrant

Het Proefbedrijf Pluimveehouderij in Geel vergeleek de technische resultaten, het welzijn en de gezondheid van NestBorn kuikens met deze van conventionele kuikens. In de Pluimveekrant van maart 2021 is hierover een artikel gepubliceerd.


02/03/2021

NestBorn zorgt voor een betere darmontwikkeling

Recent onderzoek met de KU Leuven heeft aangetoond dat NestBorn kuikens een betere en snellere darmontwikkeling hebben dan broederijkuikens.


01/10/2020

Yellow Bird heeft het voornemen Kükenbrüterei Heijmer GmbH & Co. KG over te nemen

De families Destrooper, Vervaeke en Moonen, verenigd in Yellow Bird BV, het moederbedrijf van Kuikenbroederij van Hulst, hebben het voornemen om Kükenbrüterei Heijmer GmbH & Co. KG over te nemen.


26/06/2020

Heeft u de nieuwe uitstraling op de vrachtwagens van Kuikenbroederij van Hulst al gezien?

Vanaf eind juni rijden de eerste wagen met de nieuwe uitstraling van Kuikenbroederij van Hulst rond. Medio augustus wordt de derde en laatste combinatie in deze nieuwe uitstraling afgeleverd.


05/05/2020

Cees Horrevorts 25 jaar in dienst

Afgelopen week heeft Cees Horrevorts zijn 25 jarig dienstverband gevierd. Cees is zijn carrière gestart als verkoper bij van Hulst. In 2008 is Cees directeur geworden van kuikenbroederij van Hulst en heeft hij van Hulst verder op de kaart gezet. Namens het medewerkers en directie, de klanten en het bestuur willen wij Cees van harte feliciteren met dit prachtige werkjubileum en bedanken wij Cees voor zijn tomeloze inzet afgelopen jaren. Wij hopen dat Cees nog lang bij ons mag blijven en wensen hem nog veel werkplezier bij kuikenbroederij van Hulst.